Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE

Ufiltreret Æblecidereddike med edikkemor

Ufiltreret Æblecidereddike med edikkemor Ø (500ml)

79 DKK

Ufiltreret og upasteuriseret æblecidereddike som er lavet af økologiske æbler, som har fået lov til at modne i træfad - dette er et helt naturligt produkt.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber
Ingredienser
Historie

Indhold: 500 ml britisk æblecidereddike beriget med økologiske ingredienser, og indeholder 5% eddikesyre.

Vores Natures Blends Æblecidereddike er lavet af økologiske æbler. Eddiken er ikke pasteuriseret eller filteret - det er et helt naturligt produkt, ligesom alle vores andre produkter. Den indeholder enzymer og gode levende bakterier, der opstår naturligt i eddiken, som kaldes for 'eddikemor'.

Æblecidereddiken kan bruges i diverse madretter, dressinger, marinader, gryderetter mm. Grundet dens frugtige smag, er æblecidereddiken især god til syltning af diverse grøntsager og er specielt god til konservering af agurker, syltning af tomater eller lignende, hvor der ønskes et syrligt twist. Du kan også med fordel bruge vores æblecidereddike til et sundt morgenshot.

Tryk her for at læse mere om æblecidereddike

Indhold: 500 ml økologisk, ufiltreret og upasteuriseret æblecidereddike

Anvendelse: Ryst flasken grundigt før anvendelse. Bland 15 ml (1 spiseske) i et glas vand med honning (valgfrit). Kan tages 1-3 gange om dagen.

Opbevaring: Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod sol.

Oprindelsesland: England

Ingredienser: Æbler

Næringsdeklaration (indhold pr. 100 g):

Energi86 KJ / 21 kcal
Fedt0,0 g
- heraf mættede fedtsyrer0,0 g
Kulhydrat0,1 g
- heraf sukkerarter0,1 g
Protein0,1 g
Salt0,0 g
Kostfibre0,0 g

Æblecidereddike er ikke en ny opfindelse. I flere århundrede har eddiken været fast inventar i danske køkkener på grund af sin gode og smagsgivende karakter. Det er et populært sundhedsprodukt med masser af sundhedsmæssige fordele.

Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider og derefter syret til en eddike. Det er vigtigt at bemærke, at æblecidereddike ikke er det samme som æbleeddike. Æbleeddike er eddike, der er tilsat koncentreret æblesaft. Hvorimod æblecidereddike kun indeholder en enkelt ingrediens: Æbler. Eddiken er fuldstændig uden tilsætningsstoffer, er ikke pasteuriseret og indeholder naturlige enzymer, gode levende bakterier og vitaminer. Flere og flere fordele ved æblecidereddike er kommet frem i løbet af de sidste år.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare