Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE

Manuka Honning Nigellafrø 263 MGO
Manuka Honning Nigellafrø 263 MGO
Manuka Honning Nigellafrø 263 MGO

Manuka Honning & Nigellafrø 263+ MGO 250g

349 DKK

Denne unikke blanding af Manuka Honning og Nigellafrø betyder, at den både virker sundt og smager godt og derved giver dobbelt fordele.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber
Ingredienser
Historie

Indhold: 250 grams speciel honning med lidt mere sundhedsboost.

Vores 263+ MGO Manuka & Nigellafrø Honning er beriget med gavnlige vitaminer og mineraler fra både nigellafrøene (Nigella Sativa) og Manuka buskens blomster (Leptospermum Scoparium) - dermed kan du høste fordelene af naturens gaver på en gang.

Da denne honningkrukke har en højere MGO koncentration sammenlignet med vores 83+ MGO, så har den flere antibakterielle egenskaber. Det gør den til en yderst eftertragtet honning med en lang række gode egenskaber, og som er fuld af gode næringsstoffer og antioxidanter. Teksturmæssigt: vores Manuka & Nigellafrø Honning har en nøddeagtig aroma og en jordagtig smag, og sammen med de potente nigellafrø giver det den en mild sød smag med en balanceret kompleksitet.

Manuka honning er en superfood der bliver lavet af nektar fra det lokale Manuka træ, som vokser i New Zealand. Bierne samler nektaren hvorefter den bliver til den velkendte honning. Vores nigellafrø kommer fra Etiopien, som er kendt for at have den mest potente Nigella Sativa frø på grund af god dyrkningsjord og klimaet. Desuden koldpresser vi Nigella Sativa frøene uden brug af opvarmning, tilsætningsstoffer, eller konserveringsmidler. På den måde bevares de gode stoffer og vitaminer.

Tryk her for at læse mere om vores Nigellafrø og Manuka honning

Indhold: 250 g Manuka Honning & Nigellafrø 263+ Methylglyoxal (MGO)

Anvendelse: Manuka honning kan bruges på et hav af forskellige måder. Du kan bl.a. spise det direkte fra glasset, som den er eller på brød, og generelt i madlavning. Du kan med fordel blandt lidt Manuka Honning i en kop varm te, da denne type honning ikke mister den antibakterielle virkning ved opvarmning, som den almindelige honning gør.

Opbevaring: Opbevares i tætlukket emballage, tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod sol.

Kan også opbevares i køleskab, dog bliver honningen mere fast i konsistensen.

Advarsler og forsigtighedsregler: Produktet bør ikke gives til børn under 12 måneder.

Oprindelsesland: New Zealand

Ingredienser: 90% Manuka Honning, 10% Nigellafrø

Næringsdeklaration (indhold pr. 100 g):

Energi1580 KJ / 378 kcal
Fedt5,7 g
- heraf mættede fedtsyrer0,85 g
Kulhydrat80,0 g
- heraf sukkerarter60,4 g
Protein0,41 g
Salt12,5 g

Vi har kendt til bihonning igennem mange tusinde år, og vi mennesker har med glæde og begejstring både produceret og fortæret det. Honning er blevet tillagt mange beroligende og sundhedsfremmende egenskaber.

Manuka honning fra New Zealand har helt fortjent været i særligt de seneste år, hvor honningen er blevet anerkendt for dens antimikrobielle potentiale. Det var forskere fra Dresden University, der i 2006 afslørede, at det aktive komponent i Manuka honning, Methylglyoxal, havde en stærk antimikrobiel virkning. Dette stof findes i særlig grad i Manuka honning, og det er det, der virker såvel antibakterielt, antiviralt, antioxidant og antiinflammatorisk hos os mennesker. I dag anvendes Manuka honning verden over på hospitaler til behandling af resistente bakterier, der udgør et stærkt stigende helbredsproblem.

Det er en helt særlig honning, som altså stammer fra Manuka træet som udelukkende vokser i New Zealand. Honningen er faktisk den eneste naturlige fødevare som indeholder Methylglyoxal (MGO), som dannes naturligt i nektaren fra Manuka buskens blomster. Mængden af Manuka honning i verden er begrænset. Det skyldes især, at honningen kun produceres i New Zealand, men også fordi træet kun blomster i fire uger om året. Manuka honning fra New Zealand bærer en mærkning af enten MGO ratings eller UMF ratings. Begge er kvalificerede mærkninger der garanterer for den ægte varer, og viser i hvor høj grad honningen er antibakteriel.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare