Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE

Natures Blends Manuka Honning MGO 83
Natures Blends Manuka Honning MGO 83
Natures Blends Manuka Honning MGO 83

Manuka Honning 83+ MGO 250g

229 DKK
5 anmeldelser

Manuka Honning har flere helbredende fordele end almindelig honning, som du kan nyde direkte fra glasset, smøre på brød m.m., og som promoverer et godt helbred og sundt velvære.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber
Ingredienser
Historie

Indhold: 250 g Manuka Honning med et Methylglyoxal (MGO) niveau på minimum 83+

Manuka honning er et vaskeægte mirakelmiddel der bliver lavet af nektar fra det lokale Manuka træ (Leptospermum scoparium), som udelukkende vokser i New Zealand. Bierne samler nektaren hvorefter den bliver til den velkendte honning.

Da honningen har en lang række gode egenskaber, er den derfor også yderst eftertragtet. Det er en særlig form for honning som er fuld af gode næringsstoffer og antioxidanter. Mængden af Manuka honning er begrænset. Det skyldes især, at honningen kun produceres i New Zealand, men også fordi træet kun blomstrer fire uger om året.

Manuka honning har en rig, cremet og glat smag, samt en ren eftersmag med noter af karamel. Nyd den direkte fra glasset, som den er eller på brød, og generelt i madlavning. Manuka honning tåler i modsætning til almindelig honning opvarmning, og er velegnet i te og andre varme drikke.

Tryk her for at læse mere om vores Manuka honning

Indhold: 250 g Manuka Honning med et MGO niveau på minimum 83+

Anvendelse: Manuka honning kan bruges på et hav af forskellige måder. Du kan bl.a. spise det direkte fra glasset, som den er eller på brød, og generelt i madlavning. Du kan med fordel også blande lidt Manuka honning i en kop varm te, da denne type honning ikke mister den antibakterielle virkning ved opvarmning, som den almindelige honning gør.

Opbevaring: Opbevares i tætlukket emballage, tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod sol.

Kan også opbevares i køleskab, dog bliver honningen mere fast i konsistensen.

Advarsler og forsigtighedsregler: Produktet bør ikke gives til børn under 12 måneder.

Oprindelsesland: New Zealand

Ingredienser: Manuka Honning - garanteret at indeholde mindst 83mg/kg af det naturlige stof Methylglyoxal (MGO). Al vores Manuka honning er certificeret af et akkrediteret laboratorium og i overensstemmelse med den newzealandske regerings Manuka standard.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100 g):

Energi1400 KJ / 335 kcal
Fedt0,2 g
- heraf mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat81,9 g
- heraf sukkerarter70,9 g
Protein0,2 g
Salt0 g

Vi har kendt til bihonning igennem mange tusinde år, og vi mennesker har med glæde og begejstring både produceret og fortæret det. Honning er blevet tillagt mange beroligende og sundhedsfremmende egenskaber.

Manuka honning fra New Zealand har helt fortjent været i særligt de seneste år, hvor honningen er blevet anerkendt for dens antimikrobielle potentiale. Det var forskere fra Dresden University, der i 2006 afslørede, at det aktive komponent i Manuka honning, Methylglyoxal, havde en stærk antimikrobiel virkning. Dette stof findes i særlig grad i Manuka honning, og det er det, der virker såvel antibakterielt, antiviralt, antioxidant og antiinflammatorisk hos os mennesker. I dag anvendes Manuka honning verden over på hospitaler til behandling af resistente bakterier, der udgør et stærkt stigende helbredsproblem.

Det er en helt særlig honning, som altså stammer fra Manuka træet som udelukkende vokser i New Zealand. Honningen er faktisk den eneste naturlige fødevare som indeholder Methylglyoxal (MGO), som dannes naturligt i nektaren fra Manuka buskens blomster. Mængden af Manuka honning i verden er begrænset. Det skyldes især, at honningen kun produceres i New Zealand, men også fordi træet kun blomster i fire uger om året. Manuka honning fra New Zealand bærer en mærkning af enten MGO ratings eller UMF ratings. Begge er kvalificerede mærkninger der garanterer for den ægte varer, og viser i hvor høj grad honningen er antibakteriel.

Kundeanmeldelser

Baseret på 5 anmeldelser
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
21. okt. 2022

Maria
Bedre end almindelig honning

10. okt. 2022

Sara
Verdens bedste honning
Kvaliteten er top og kan helt klart anbefales!
13. sep. 2022

Jonas
Usædvanlig god honning
Det er faktisk den bedste honning jeg har smagt, og til fornuftig pris👍
9. sep. 2022

Nahla
Fantastisk
Smager godt.
9. sep. 2022

Asmah
Bedste honning!!!!!
God smag, modsat andre honninger jeg førhen har prøvet, har denne en frisk og cremet smag. Den er ikke syntetisk i smagen, som de fleste andre honninger.