Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE

Natures Blends Manuka Honning MGO 514+
Natures Blends Manuka Honning MGO 514+
Natures Blends Manuka Honning MGO 514+

Manuka Honning 514+ MGO 250g

489 DKK

Leder du efter en honning til sygdomsbekæmpelse? Så vil vi anbefale denne Manuka Honning 514+ MGO, der hjælper med at opretholde et sundt velvære.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber
Ingredienser
Historie

Indhold: 250 g Manuka Honning 514+ Methylglyoxal (MGO)

Manuka honning er en vaskeægte superfood der bliver lavet af nektar fra det lokale Manuka træ (Leptospermum scoparium), som vokser i New Zealand. Det er MGO indholdet, der adskiller Manuka honning fra almindelig honning.

Manuka honning findes i flere koncentrationer, jo større koncentrationen af MGO er i honningen, desto stærkere antibakterielle egenskaber. Skal du bruge din honning til sygdomsbekæmpelse, vil vi anbefale at bruge denne honning med et MGO niveau på 514+, da højere MGO er bevist at have bedre virkning mod bakterier.

Da honningen har en lang række gode egenskaber, er den derfor også yderst eftertragtet. Det er en særlig form for honning som er fuld af gode næringsstoffer og antioxidanter. Mængden af Manuka honning er begrænset. Det skyldes især, at honningen kun produceres i New Zealand, men også fordi træet kun blomstrer fire uger om året.

Manuka honning har en rig, cremet og glat smag, samt en ren eftersmag med noter af karamel. Nyd den direkte fra glasset, som den er eller på brød, og generelt i madlavning. Manuka honning tåler i modsætning til almindelig honning opvarmning, og er velegnet i te og andre varme drikke.

Tryk her for at læse mere om Manuka honning

Indhold: 250 g Manuka Honning 514+ MGO

Anvendelse: Manuka honning kan bruges på et hav af forskellige måder. Du kan bl.a. spise det direkte fra glasset, som den er eller på brød, og generelt i madlavning. Du kan med fordel blande lidt Manuka honning i en kop varm te, da denne type honning ikke mister den antibakterielle virkning ved opvarmning, som den almindelige honning gør.

Opbevaring: Opbevares i tætlukket emballage, tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod sol.

Kan også opbevares i køleskab, dog bliver honningen mere fast i konsistensen.

Advarsler og forsigtighedsregler: Produktet bør ikke gives til børn under 12 måneder.

Oprindelsesland: New Zealand

Ingredienser: Manuka Honning - garanteret at indeholde mindst 514mg/kg af det naturlige stof Methylglyoxal (MGO). Al vores Manuka honning er certificeret af et akkrediteret laboratorium og i overensstemmelse med den newzealandske regerings Manuka standard.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100 g):

Energi1400 KJ / 335 kcal
Fedt0,2 g
- heraf mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat81,9 g
- heraf sukkerarter70,9 g
Protein0,2 g
Salt0 g

Vi har kendt til bihonning igennem mange tusinde år, og vi mennesker har med glæde og begejstring både produceret og fortæret det. Honning er blevet tillagt mange beroligende og sundhedsfremmende egenskaber.

Manuka honning fra New Zealand har helt fortjent været i særligt de seneste år, hvor honningen er blevet anerkendt for dens antimikrobielle potentiale. Det var forskere fra Dresden University, der i 2006 afslørede, at det aktive komponent i Manuka honning, Methylglyoxal, havde en stærk antimikrobiel virkning. Dette stof findes i særlig grad i Manuka honning, og det er det, der virker såvel antibakterielt, antiviralt, antioxidant og antiinflammatorisk hos os mennesker. I dag anvendes Manuka honning verden over på hospitaler til behandling af resistente bakterier, der udgør et stærkt stigende helbredsproblem.

Det er en helt særlig honning, som altså stammer fra Manuka træet som udelukkende vokser i New Zealand. Honningen er faktisk den eneste naturlige fødevare som indeholder Methylglyoxal (MGO), som dannes naturligt i nektaren fra Manuka buskens blomster. Mængden af Manuka honning i verden er begrænset. Det skyldes især, at honningen kun produceres i New Zealand, men også fordi træet kun blomster i fire uger om året. Manuka honning fra New Zealand bærer en mærkning af enten MGO ratings eller UMF ratings. Begge er kvalificerede mærkninger der garanterer for den ægte varer, og viser i hvor høj grad honningen er antibakteriel.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare