Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE

Kløverhonning kløver honning Natures Blends clover honey

Kløverhonning 250g

129 DKK

En cremet godbid med en mild smag, som værdsættes af honningentusiaster. Kløverhonning fra Natures Blends er hentet fra den smukke sydø, New Zealand.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber
Ingredienser
Historie

Indhold: 250 g rå hvidkløverhonning som hverken er pasteuriseret eller filteret.

Denne populære lysecremede kløverhonning er et kendt for sin søde og milde smag, og er velegnet til at søde mad med, til drinks, müsli og til at smøre på brød. Det er indholdet af antioxidanter, enzymer, vitaminer og mineraler der gør denne honning til et mere sundt naturprodukt end rent sukker. *Vi vil anbefale vores Manuka honning, hvis du er ude efter en honning til sygdomsbekæmpelse, da den virker meget mere effektivt.

Kløver (Trifolium repens), forbinder vi med sol og sommer, og dufter næsten bedøvende sødt. Det er en rigtig god biplante, kløver er nemlig en vigtig pollen giver til bierne i sensommeren og pollen fra kløver har en høj biologisk værdi for bierne. Nektaren herfra gør kløverhonningen helt særlig smagfuld. Honningen smager af de blomster den stammer fra - og vi bringer den til dig lige fra bikuben.

Tryk her for at læse mere om Kløverhonning

Indhold: 250 g Kløver Honning fra New Zealand

Anvendelse: Kløverhonning kan bruges på et hav af forskellige måder. Du kan bl.a. spise det direkte fra glasset, som den er eller på brød, og generelt i madlavning. Du kan med fordel blande lidt honning i en kop varm te, kaffe, og deserter.

Opbevaring: Opbevares i tætlukket emballage, tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod sol.

Kan også opbevares i køleskab, dog bliver honningen mere fast i konsistensen.

Advarsler og forsigtighedsregler: Produktet bør ikke gives til børn under 12 måneder.

Oprindelsesland: New Zealand

Ingredienser: Naturlig honning fra New Zealand

Næringsdeklaration (indhold pr. 100 g):

Energi1336 KJ / 319 kcal
Fedt0 g
- heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat78 g
- heraf sukkerarter78 g
Protein0,2 g
Salt12,5 g

Honningens farve stammer mest fra de blomster, som nektaren stammer fra, og den kan være alt fra lys til mørk hvidgul . Smagen er på samme måde afhængig af, hvilke blomster, bierne har besøgt. F.eks. er vores kløverhonning lys og mild i smagen.

Kløver (Trifolium repens), forbinder vi med sol og sommer, da den blomstrer fra juni-september måned med flotte hvide blomster. Duften er sød og blomsteragtig, som nyslået hø.

Det er en rigtig god biplante, kløver er nemlig en vigtig pollen giver til bierne i sensommeren og pollen fra kløver har en høj biologisk værdi for bierne. Nektaren herfra gør kløverhonningen helt særlig smagfuld uden at være stærk. Honningen smager af de blomster den stammer fra - og vi bringer den til dig lige fra bikuben.

I modsætning til andre almindelige sødestoffer som spisesukker, så er kløverhonning rig på antioxidanter og har antiinflammatoriske egenskaber, der gavner dit helbred. Vores honning er ren, eller også kaldt “rå”, da den er ufiltreret og upasteuriseret, og kommer fra New Zealand - lige fra naturen.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare