Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE

Natures Blends Jomfru Kokosolie Koldpresset

Jomfru Kokosolie Koldpresset Ø (500ml)

89 DKK

Vores jomfru kokosolie er produceret i super god kvalitet af friske kokosnødder, som er koldpresset, uraffineret og økologisk. Denne jomfru kokosolie er den reneste form af olien.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber
Ingredienser
Historie

Indhold: 500 ml økologisk koldpresset uraffineret kokosolie

Kokosolie er blevet et populært alternativ til olie, smør og andre fedtstoffer. Den er velegnet til stegning og bagning ved høje temperaturer, da den har en unik fedtstruktur med mange sunde fedtsyrer. Olien smager frisk og dejligt af kokos.

Vores jomfru kokosolie har en mild smag og duft, som passer godt til de fleste varme retter, i smoothies eller som et alternativ til smør på brødet. Kokosolie har også været anvendt på hud- og hår for at mætte, nære og blødgøre den.

Tryk her for at læse mere om kokosolie

Indhold: 500 ml økologisk koldpresset jomfru kokosolie

Anvendelse: Som udgangspunkt kan kokosolie anvendes de steder du ellers plejer at benytte smør eller olie. Du kan blandt andet bruge det til stegning samt bagning. Kokosolie kan derudover anvendes til rigtig mange ting indenfor personlig pleje og skønhed.

Opbevaring: Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod sol, den bliver flydende ved 24°C.

Oprindelsesland: Sri Lanka

Ingredienser: 100% Ren Koldpresset Kokosolie

Næringsdeklaration (indhold pr. 100 g):

Energi3700 KJ / 900 kcal
Fedt100 g
- heraf mættede fedtsyrer95 g
Kulhydrat0 g
- heraf sukkerarter0 g
Protein0 g
Salt0 g

Kokosolien blev for omkring 2000 år siden anerkendt som et middel med mange anvendelsesmuligheder. Både i det orientalske og herhjemme er man begyndt at få øjnene op for de mange muligheder kokosolien har at byde på.

Kokosnødderne dyrkes økologisk på Sri Lanka af landmænd, hvor både nødderne og miljøet omkring behandles skånsomt. Når nødderne høstes, pilles, skæres og presses, så bliver resultatet den fineste olie. Koldpresset kokosolie indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter, som gør den ideel til mange forskellige formål.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare