Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE

Ekstra jomfruolivenolie olivenolie 500 ml Marokko
Ekstra jomfruolivenolie olivenolie 500 ml Marokko
Marokkansk Ekstra Jomfru Olivenolie økologisk

Marokkansk Ekstra Jomfru Olivenolie Ø (500ml)

179 DKK

Vores koldpresset ekstra jomfruolivenolie er fremstillet udelukkende fra økologiske oliven ved mekaniske procedurer, der er dyrket i Atlasbjergene i det nordlige Marokko. 

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber
Ingredienser
Historie

Indhold: 500 ml økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie

Natures Blends ekstra jomfruolivenolie er super lækker til madlavning, som selvstændig dressing på salater eller som dyppelse til et stykke lækkert brød. Dens unikke smag er mild og fin, og olien i flasken er af tidlig høst, hvilket giver en mere aromatisk smag.

Som en ægte ekstra jomfruolivenolie af god kvalitet, har den en duft af friskslået græs, en smuk mørk gylden grøn farve, og et unikt bid med den rette bitterhed.

I ekstra jomfruolivenolie skal syreindholdet være lavt, højst 0,8%. I vores Natures Blends olivenolie er det 0,2%. Denne olivenolie er skabt nænsomt som en ekstra jomfruolivenolie, hvor kun de bedste dråber er kommet med i flasken. 

Tryk her for at læse mere om olivenolie

Indhold: 500 ml økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie

Anvendelse: Denne ekstra jomfruolivenolie egner sig særdeles godt til det hele. Fra stegning til bagning, tapas, til ovnbagt eller grillet fisk, og især ideel som selvstændig dressing på salater eller som dyppelse til et stykke lækkert brød.

Opbevaring: Først og fremmest anbefales det at købe en olivenolie i mørk emballage, ligesom vores. Olivenolie opbevares bedst beskyttet mod sol, mørkt og kælderkoldt - altså ved milde temperaturer mellem 12-16 grader - og helst langt fra stærkt lugtende madvarer.

Sæt altid låg på efter brug, da olivenolie kan blive harsk, hvis den ilter.

Oprindelsesland: Marokko, Atlasbjergene

Ingredienser: Økologisk ekstra jomfru olivenolie af høj kvalitet der er udvundet fra frugten på oliventræet og udelukkende ved mekaniske procedurer.

Høstet slut september, start oktober.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100 g):

Energi3382 KJ / 823 kcal
Fedt91,4 g
- heraf mættede fedtsyrer12,8 g
Kulhydrat0 g
- heraf sukkerarter0 g
Protein0 g
Salt0 g

Olivenoliens historie er opstået langt før vor tidsregning. Der er fundet store, stærke og solide oliventræer, som er mellem 2.000 og 2.500 år gamle - og som stadig bærer oliven! Olivenolie bliver udvundet fra frugten på oliventræet og stammer fra Middelhavslandene.

Vores koldpresset ekstra jomfruolivenolie er fremstillet udelukkende fra økologiske oliven ved mekaniske procedurer, der er dyrket i Atlasbjergene i det nordlige Marokko. Blandt de 300.000 træer som hver især bærer 6 kg oliven produceres 330.000 liter ekstra jomfruolivenolie med et syreindhold på maksimum 0,2%.Olivenolien må maksimalt blive 27 grader varm ved den mekaniske metode, så smagen ikke bliver påvirket. Denne metode skaber koldpresset jomfruolivenolie.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare