Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE


Mission
Vores mission er 'at bringe dig naturens fineste.' Igennem NaturesBlends.dk vil vi gerne hjælpe mennesker med at leve et sundt, langt og godt liv med masser af vitalitet. Det sker ved at sikre, at du har de rette uforarbejdet helsekostprodukter.

Vision
For os har visionen altid været at finde nye måder, hvorpå vi kan fremhæve det bedste i naturen, så vi alle sammen kan nyde godt af det.

For at finde de gemte hemmeligheder i naturen, måtte vi gå tilbage til rødderne, for at bringe dem tilbage til os. Derefter sammensattes et udvalg af produkter, der er så naturlige som muligt uden tilsætningstoffer, konserveringsmidler eller lignende kemikalier.

Værdier

  • Enkelthed
  • Ærlighed
  • Omtanke for miljøet

Enkelthed Et enkelt, eksklusivt, og snævert sortiment, det er hvad vi har at byde på. Det skal være nemt at vælge det bedste fra naturen.

Ærlighed Vi er ærlige omkring vores produkter. Det er noget vi bruger hver dag, og er personligt vilde med dem. Vi står inde for kvaliteten af vores produkter, og er stolte af at kunne tilbyde dem til dig.

Omtanke for miljøet Alle vores produkter bliver behandles på en måde, som er skånsom for naturen. For eksempel er alle vores koldpresset produkter fremstillet uden brug af opvarming, tilsætningsstoffer, eller konserveringsmidler, med respekt for naturen. De gode stoffer og vitaminer bevares også bedst på denne måde.

Desuden bliver alle vores pakker sendt med genanvendelige papkasser, miljøvenligt kassefyld, og bæredygtigt brunt papir pakke tape. På denne måde prøver vi at understøtte bæredygtig udvikling.

Vores løfte til dig
Hos Natures Blends arbejder vi altid på at bringe det bedste af, hvad naturen tilbyder, og blande det ind i vores hverdag. Lige fra olivenolien fra Atlasbjergene i Marokko til Manuka honningen i New Zealand, er alle vores produkter fremstillet på naturlig vis, og bibeholder deres sunde egenskaber. Vi søger over hele verden efter de absolut bedste ingredienser for at sikre, at du hver dag får en balanceret sammensætning af næringsstoffer.

Venlig hilsen,
Hele Natures Blends holdet