Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE


Burde man vælge kapsler eller olie? For nogle kan det være nemt at vælge imellem de to, for andre kan det være svært. Vi vil her prøve at hjælpe dig.

Nigellafrø er blevet hyldet som naturens gave til os for dens evne til at bidrage til vores immunsystem, og som derfor er med til at sikre opretholdelsen af et godt helbred og sundt velvære. Nigellafrø kommer fra nigella sativa planten, som primært vokser i Afrika. Hos os kan nigellafrø fås i koldpresset olie eller kapsler - men hvilken burde man vælge?

Olien
Vores flydende Etiopisk Nigellafrøolie har en stærk duft og en intens aroma. Det skyldes bl.a. den måde som den koldpresses på, fordi vi prøver nemlig at bevare de gode stoffer deri så godt vi kan. Denne olie kan anvendes både indvortes og udvortes. Når den smøres på, fugter den huden, og kan hjælpe på tør og sprukken hud. Hvis olien skal tages som kosttilskud, så er den anbefalede daglige dosis er 1 teske, helst blandet med lunkent vand. Den kan også blandes med salater osv. Så hvis du ikke har noget imod dens stærke duft og intense smag, og også gerne vil bruge olien på din hud, så er dette olien for dig.

Er du ikke så glad for smagen, men gerne vil bruge olien på din hud, kan du vælge at tage kapslerne som kosttilskud i forbindelse med dine måltider.

Kapsler
Vi kan godt lide at tilbyde løsninger, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Natures Blends nigellafrøolie kan nemlig også fås som Nigellafrøolie Kapsler. En løsning for alle dem, som ikke er særlige glade for den stærke duft og intense smag af nigellafrøolie, men som stadig vil nyde gavn af fordelene, den har at tilbyde. 
I kapsel form har du også tre muligheder at vælge imellem: Normale Nigellafrøolie Kapsler, med Gurkemeje eller Torskeleverolie.


Ofte stillede spørgsmål:
Er nigellafrøolie sikkert at indtage?
I små mængder er det fint. Den anbefalede daglige dosis er stadig 1 teske, svarende til 5 ml. Men hvis du allerede er på medicin, hvad enten det er flydende eller kapsler, burde du kontakte din læge, fordi alt for store mængder kan være skadelige. Ligeledes burde du konsultere en læge hvis du er gravid, ammende eller under lægeligt tilsyn før brug.

Er der nogle risiko ved at bruge olien på huden?
Nogle mennesker kan få en allergisk reaktion, hvis olien smøres på huden. Det anbefales derfor at lave en hudtest, inden man bruger den over større dele af kroppen.