Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE

Nigellafrø og Manuka Honning – En unik honning blanding

En særlig form for honning med to af de bedste superfoods naturen har at byde på. Vores Manuka og Nigellafrø Honning er en unik en af slagsen. Den virker sundt og smager godt og derved giver dobbelt fordele. Du kan læse mere om Manuka honning i sin originale form her.


Hvad er dette for en Nigellafrø og Manuka Honning blanding?

En special honning med dobbelt fordele - Manuka Honning & Nigellafrø. Der er ingen tvivl om fordelene ved hovedproduktet af denne blanding, fordi der ikke findes mere velsmagende og sundere honning end Manuka honning. Manuka honning er en superfood der bliver lavet af nektar fra det lokale Manuka træ, som vokser i New Zealand. Bierne samler nektaren hvorefter den bliver til den velkendte honning.

Vores nigellafrø kommer fra Etiopien, som er kendt for at have den mest potente Nigella Sativa frø på grund af god dyrkningsjord og klimaet. Desuden koldpresses Nigella Sativa frøene uden brug af opvarmning, tilsætningsstoffer, eller konserveringsmidler. På den måde bevares de gode stoffer og vitaminer.


Hvilken Manuka Honning burde jeg vælge?

Vores 263+ MGO Manuka & Nigellafrø Honning er beriget med gavnlige vitaminer og mineraler fra både nigellafrøene (Nigella Sativa) og Manuka buskens blomster (Leptospermum Scoparium) - dermed kan du høste fordelene af naturens gaver på en gang.

Da denne honningkrukke har en højere MGO koncentration sammenlignet med vores 83+ MGO, så har den flere antibakterielle egenskaber. Det gør den til en yderst eftertragtet honning med en lang række gode egenskaber, og som er fuld af gode næringsstoffer og antioxidanter. Begge er en hverdags honning som passer perfekt til hverdagsbrug.


Hvad er forskellen på almindelig honning og Manuka honning?

Du kan læse mere om Manuka honning i sin originale form her.


Hvad smager denne Nigellafrø og Manuka Honning af?

Teksturmæssigt: vores Manuka & Nigellafrø Honning har en nøddeagtig aroma og en jordagtig smag, og sammen med de potente nigellafrø giver det den en mild sød smag med en balanceret kompleksitet.


Hvor meget Manuka Honning om dagen?

Det anbefales at spise 1-3 spiseskefulde Manuka honning om dagen. Du kan nyde godt af honningens egenskaber, hvis du eksempelvis skal bekæmpe en form for virus, eller bakterier skal holdes på afstand. Hertil vil vi anbefale vores Manuka honning med enten 83+ eller 263+ MGO. Kom blot en smule Manuka honning i teen, og så skal du nok i en fart være på toppen igen. Gør dig dine egne erfaringer med honningen – måske det også virker for dig?


Køb Nigella og Manuka Honning eksklusivt hos Natures Blends DK

Vi har to af Nigella og Manuka honningen - en i 83+ MGO og en anden i 263+ MGO. Vælg din favorit og bestil online, så sender vi, så du har pakken inden for 2-5 hverdage. Prøv vores denne Nigellafrø og Manuka honningblandingen og oplev forskellen på smag og kvalitet, frem for almindelige honningprodukter. Har du spørgsmål til produkter eller din ordre er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Følg os på Instagram @NaturesBlends.dk