Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE


Mission
Vores mission er ‘at bringe dig naturens fineste.’ Igennem NaturesBlends.dk vil vi gerne hjælpe mennesker med at leve et sundt, langt og godt liv med masser af vitalitet. Det sker ved at sikre, at du har de rette uforarbejdet helsekostprodukter.

Vision
For os har visionen altid været at finde nye måder, hvorpå vi kan fremhæve det bedste i naturen, så vi alle sammen kan nyde godt af det.

For at finde de gemte hemmeligheder i naturen, måtte vi gå tilbage til rødderne, for at bringe dem tilbage til os. Derefter sammensattes et udvalg af produkter, der er så naturlige som muligt uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller lignede kemikalier.

Værdier

  • Enkelthed
  • Ærlighed
  • Omtanke for miljøet

Enkelthed
Et enkelt, eksklusivt, og snævert sortiment, det er hvad vi har at byde på. Det skal være nemt at vælge det bedste fra naturen.

Ærlighed
Vi er ærlige omkring vores produkter. Det er noget vi bruger hver dag, og er personligt vilde med dem. Vi står inde for kvaliteten af vores produkter, og er stolte af at kunne tilbyde dem til dig.

Omtanke for miljøet
Alle vores produkter bliver behandlet på en måde, som er skånsom for naturen. For eksempel er alle vores koldpresset produkter fremstillet uden brug af opvarmning, tilsætningsstoffer, eller konserveringsmidler, med respekt for naturen. De gode stoffer og vitaminer bevares også bedst på denne måde.

Desuden bliver alle vores pakker sendt med genanvendelige papkasser, miljøvenligt kassefyld, og bæredygtigt brunt papir pakke tape. På denne måde prøver vi at understøtte bæredygtig udvikling.