Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MEREKløverhonning – Vores er fra New Zealand

Vi har kendt til bihonning igennem mange tusinde år, og vi mennesker har med glæde og begejstring både produceret og fortæret det. Honning er blevet tillagt mange beroligende og sundhedsfremmende egenskaber. Denne populære lysecremede kløverhonning er et kendt for sin søde og milde smag, og er velegnet til at søde mad med, til drinks, müsli og til at smøre på brød. Det er indholdet af antioxidanter, enzymer, vitaminer og mineraler der gør denne honning til et mere sundt naturprodukt end rent sukker.


Hvad er Kløverhonning?

Kløver (Trifolium repens), forbinder vi med sol og sommer, og dufter næsten bedøvende sødt. Det er en rigtig god biplante, kløver er nemlig en vigtig pollen giver til bierne i sensommeren og pollen fra kløver har en høj biologisk værdi for bierne, blandt andet fordi den blomstrer fra juni-september måned med flotte hvide blomster. Nektaren herfra gør kløverhonningen helt særlig smagfuld uden at være stærk. Generelt er duften sød og blomsteragtig, som nyslået hø.

Honningens farve stammer mest fra de blomster, som nektaren stammer fra, og den kan være alt fra hvidgul til grønligt sort. Smagen er på samme måde afhængig af, hvilke blomster, bierne har besøgt. F.eks. er vores kløverhonning lys og mild i smagen - og vi bringer den til dig lige fra bikuben.


Er kløverhonning sundt?

Honning består af ca. 80% sukker og derfor er det egentlig usundt at spise i store mængder – ligesom almindeligt hvidt sukker. Dog indeholder honning færre kalorier end almindeligt sukker. Bruger du honning i stedet for sukker i din madlavning, kan man argumentere for, at honning er sundere end sukker, da det kan give en god sødme men med færre kalorier.

I modsætning til andre almindelige sødestoffer som spisesukker, så er kløverhonning rig på antioxidanter og har antiinflammatoriske egenskaber, der gavner dit helbred. Vores honning er ren, eller også kaldt “rå”, da den er ufiltreret og upasteuriseret, og kommer fra New Zealand - lige fra naturen.


Hvad bruges kløverhonning til?

Kløverhonning kan bruges på et hav af forskellige måder. Du kan bl.a. spise det direkte fra glasset, som den er eller på brød, og generelt i madlavning. Du kan med fordel blande lidt honning i en kop varm te, kaffe, og desserter. *Vi vil anbefale vores Manuka honning, hvis du er ude efter en honning til sygdomsbekæmpelse, da den virker meget mere effektivt.

Kløverhonning opbevares i tætlukket emballage, tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod sol. Kan også opbevares i køleskab, dog bliver honningen mere fast i konsistensen.


Køb din Kløverhonning her på NaturesBlends.dk

En cremet godbid med en mild smag, som værdsættes af honningentusiaster. Kløverhonning fra Natures Blends er hentet fra den smukke sydø, New Zealand. Find den her.

Når du bestiller får du din varer leveret indenfor kun 2-5 hverdage. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte Natures Blends kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, chatten eller mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af 24 timer i hverdagene.

Køb din Kløverhonning her:

Følg os på Instagram @NaturesBlends.dk