Fri fragt ved køb over 350 DKK LÆS MERE



Hjemmelavet müslibar er både en sund og virkelig lækker snack.

Der er mange fordele ved at lave sin egen müslibar, og den største er selvfølgelig, at man selv kan bestemme, hvad der skal i, og man ved hvad müslien indeholder. Derudover smager det bedre, og så er de ikke svære at lave.


Ingredienser / mængde: 10 stykker

150g dadler uden sten = ca. 10 stk.

50g crunchy peanut butter

100g honning (anbefaler vores Manuka Honning)

100g havregryn

50g sesamfrø

100g valnødder, grofthakkede

1 tsk. nigellafrø

0,5 tsk. salt

0,5 tsk. vaniljesukker

0,5 tsk. kanel

0,5 tsk. kardemomme


Fremgangsmåde

1: Hak dadlerne så fint, som du kan. Kom dadlerne, peanut butter og honning i en pande og bring det i kog.

2: Skru ned for varmen, tilsæt de hakkede valnødder og resten af ingredienserne. Bland det hele godt sammen.

3: Efter et par minutter tages panden af varmen og müsli blandingen hældes ud på et stykke bagepapir. Tryk blandingen helt flad og lad den køle af i køleskabet i 3-4 timer.

Efter blandingen er kold og fast, kan du skære 10 barer, og så kan du nyde en hjemmelavet müslibar.

Følg os på Instagram @NaturesBlends.dk