Fri fragt ved køb over 500 DKK LÆS MERE
Æblecidereddike - den gode flaske

Der er mange æblecidereddiker på markedet, der hylder ordene “naturlig” og “økologisk.” Der er dog en ting som mangler bag dem; Tradition. Hvad får Natures Blends æblecidereddike til at skille sig ud fra resten? I overensstemmelse med vores løfte om at bringe dig naturens fineste fra hele kloden, er der en unik historie bag ethvert af vores produkter.

Æblecidereddike er ikke en ny opfindelse. For generationer har den været brugt, og dens hemmeligheder er blevet fundet inden for de seneste år, derved har den også for alvor fundet vej til de fleste hjem. Det er et populært sundhedsprodukt med masser af sundhedsmæssige fordele. Hos Natures Blends lever vi for et godt helbred, og intet fremmer et godt helbred så godt som æblecidereddike.


Hvad er æblecidereddike?

Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider og derefter syret til en eddike. Det er vigtigt at bemærke, at æblecidereddike ikke er det samme som æbleeddike. Æbleeddike er eddike, der er tilsat koncentreret æblesaft. Hvorimod æblecidereddike kun indeholder en enkelt ingrediens: Æbler. Vores eddike er fuldstændig uden tilsætningsstoffer, er ikke pasteuriseret og indeholder naturlige enzymer, gode levende bakterier og vitaminer. Flere og flere fordele ved æblecidereddike er kommet frem i løbet af de sidste år.

Ligesom alle vores andre produkter, så er denne æblecidereddike hverken filtreret eller pasteuriseret. De fleste æblecidereddiker på markedet er blevet det, og mister derfor ikke bare de sundhedsmæssige fordele, men også smagen og teksturen, som gør dem unikke.

Vores ufiltreret og upasteuriseret æblecidereddike er et helt naturligt produkt, som indeholder enzymer og gode levende bakterier, der opstår naturligt i eddiken, som kaldes for ‘eddikemor.’ Det er det som står for størstedelen af de sunde egenskaber i æblecidereddike. Vi er af den opfattelse af, at enhver unødvendig forarbejdning er skadelig for et naturligt fødevareprodukt, og derfor bør undgås.


Er æblecidereddike sundt?

Æblecidereddike indeholder et højt niveau af kalium, som er et vigtigt mineral for din krop. Kalium er nødvendigt for normal muskel- og hjertefunktion. Det er med til at opretholde væskebalancen i kroppen i samarbejde med mineralet natrium. Det er vigtigt, at kaliummængden i blodet hverken er for høj eller for lav. Samtidig er æbler, som eddiken er lavet på, rige på mineraler og enzymer.


Hvor meget æblecidereddike om dagen?

Du bør holde dig under 3 spiseskeer æblecidereddike om dagen. Da eddiken indeholder en stor mængde syre, kan det føre til skader på tænder. Hvis du nøjes med at indtage æblecidereddiken i små mængder (maks. 3 spiseskefulde om dagen), er der ingen bekræftede risici.


Hvad kan æblecider eddike bruges til?

Mange har allerede en flaske æblecidereddike stående derhjemme, fordi eddiken smager frisk, en smule sød, og selvfølgelig syrlig, også er rigtig god til madlavning. Æblecidereddiken kan bruges i diverse madretter, dressinger, marinader, gryderetter mm. Grundet dens frugtrige smag, er æblecidereddiken især god til syltning af diverse grøntsager og er specielt god til konservering af agurker, syltning af tomater eller lignende, hvor der ønskes en syrlig twist. Du kan også med fordel bruge vores æblecidereddike til et sundt morgenshot. Husk altid at fortynde din æblecidereddike i vand, ellers kan det godt blive lidt for kras at drikke.

Hudpleje

Æblecidereddike kan være med til at fjerne urenheder fra huden, fordi syrekombinationen er høj. Men sørg for at bruge eddiken med forsigtighed. Det burde blandes med vand, da koncentrationen kan være meget stærk. Prøv opblandingen på et mindre område af huden, inden den smøres i hele ansigtet.

En naturlig mundskyl

Takket være eddikens antibakterielle egenskaber kan den virke som et godt alternativ til den klassiske mundskyl. Bland en halv teskefuld æblecidereddike i et glas vand, gurgl blandingen rundt i munden og spyt ud - skyl efter med almindeligt vand.


Vælg din æblecidereddike her på NaturesBlends.dk

Vores ufiltreret og upasteuriseret æblecidereddike er lavet af økologiske æbler, som har fået lov til at modne i træfad. Det er et helt naturligt produkt. Find den her.

Når du bestiller får du din varer leveret indenfor kun 2-5 hverdage. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte Natures Blends kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, chatten eller mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af 24 timer i hverdagene.

Følg os på Instagram @NaturesBlends.dk